sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Haaste


Ihana Ida tagasi minut haasteeseen. Ja koska olen laiska, en jaksa kääntää ohjeita suomeksi.

This little award is all about discovering new blogs and helping those with less than 200 followers to get recognised.

1. Each person tagged must post 11 things about themselves.

1. En yleensä ikinä osallistu tällaisiin haasteisiin. Osaksi siksi, että tämänkin kirjoittamiseen meni lähemmäs neljä tuntia.

2. Minulla ei ole ollut televisiota yli puoleentoista vuoteen enkä aio ostaakaan sellaista lähitulevaisuudessa.

3. Olen yleensä hidas hyväksymään uusia juttuja - esimerkiksi facebookiin rekisteröidyin vasta kun kaikki ystäväni painostivat minut sinne, ja älypuhelimen ostoa mietin vuoden enkä todellakaan ostanut uusinta mallia.

4. Kuvittelen usein, että elämäni on kirja.

5. Pidän esiintymisestä valtavasti, mutta jännitän sitä joka kerta niin paljon, etten pysty vähään aikaan syömään mitään.

6. Rikon asioita helposti, minkä vuoksi keskityn todella suuresti, jos joudun käsittelemään esimerkiksi lasiesineitä. Ihmiset tekevät tästä helposti väärän johtopäätöksen, että olisin huolellinen ihminen.

7. Muistutan todella paljon äitiäni, niin ulkonäöltäni kuin käytökseltänikin. Ja se on oikein kivaa.

8. Opin parhaiten kuuntelemalla, en lukemalla tai tekemällä.

9. Näen lähes joka yö unia, jotka muistan aamulla, ja välillä ollessani nukahtamaisillani havahdun hereille nauraessani ääneen alkavien unien päättömyyksille. Useimmiten unissani olen myöhässä.

10. Juon uskomattomia määriä teetä. Lempikuppini tilavuus on n. 8 dl.

11. Olen aina rakastanut lintuja, musiikkia ja kirjoja. Elämäni voi oikeastaan kiteyttää näihin.

2. They must also answer the 11 questions the "tagger" has sent for them. 

1. Oletko introvertti vai ekstrovertti? Miten se näkyy?
- Olen introvertti, vaikkei moni sitä ensinäkemältä uskokaan, sillä olen usein puhelias ja uudessa porukassa eniten äänessä. Tällainen sosiaalisuus vaatii kuitenkin minulta tietoisen päätöksen; muutoin istun juhlissakin itsekseni sivummalla ja seuraan ihmisiä vaipuneena omiin ajatuksiini. Hyvän ystäväni polttareissa sulkeuduin siivoamaan saunaa täysin varoittamatta, kun yksinolon tarve iski koko päivän jatkuneen porukassa hengailun lopuksi. Reilun tunnin erakkoilun jälkeen olin valmis liittymään takaisin juhlien pyörteisiin.

2. Kerro kolme hyvää piirrettä itsestäsi.
- Olen ymmärtäväinen ja osaan kuunnella ihmisiä. Arvostan pieniäkin asioita, esimerkiksi arjen kauneutta. Olen luova ja innostun helposti.

3. Tiedätkö älykkyysosamääräsi? (Maagista lukua ei ole pakko kertoa toki.)
- Tiedän suuruusluokan, mutta testin tekemisestä on niin pitkä aika, etten muista tarkkaa lukua.

4. Lähdetkö mieluummin suhteesta vielä ennen kuin alat vihata toista vaiko vasta sitten, kun välit ovat selkeästi menneet?
- En hylkää mielelläni mitään suhdetta, joten lähden suhteesta vasta kun koen, että kaikki on yritetty ja olen tehnyt kaiken voitavani sen pelastamiseksi. Toisaalta tämä ei merkitse sitä, että välit olisivat selkeästi menneet. Seurustelusuhteeni ovat olleet pitkiä ja olen edelleen ystävä molempien exieni kanssa. Tämä pätee myös ystävyyssuhteisiin: en ole varsinaisesti katkaissut välejä kuin yhteen ystävääni. Muut ystävyyssuhteet ovat haipuneet hiljalleen pois kummankin lopetettua yhteydenpidon. Eli vastaus lienee, että lähden vasta sitten kun välit ovat selkeästi menneet, mutta koska tyyliini ei kuulu katkoa välejä minulle tärkeisiin ihmisiin, välit palautuvat ajan kanssa hyviksi. Tästä säännöstä oleva yksi poikkeus surettaa minua edelleen lähes viikoittain, joten jos luet tämän, voitaisiinko korjata asiat, tai edes jutella niistä joskus?

5. Minkälaisista ihmisistä pidät?
- Pidän syvällisistä ihmisistä, joiden kanssa voi keskustella aiheesta kuin aiheesta laajasti ja useasta eri näkökulmasta. Pidän aurinkoisista ja maailmaa syleilevistä ihmisistä, jotka tuntuvat pitävän jokaista päivää lahjana ja osaavat nauttia elämästään vaikkei siinä ulkopuolisen silmään olisi mitään erikoista tai kadehdittavaa. Pidän ihmisistä, jotka osaavat antaa minulle tilaa kun sitä kaipaan, ja joiden kanssa voi istua vain hiljaa, jos siltä tuntuu.

6. Minkälaisista ihmisistä et pidä?
- En pidä ihmisistä, joiden ajatusmaailma on hyvin mustavalkoinen ja jotka saarnaavat omaa mielipidettään ainoana oikeana. En myöskään tule kovin hyvin toimeen sellaisten ihmisten kanssa, jotka eivät pidä eläimistä.

7. Mitä hajuvettä käytät?
- En käytä hajuvettä, koska rakastuin kerran Diorin Pure Poison Elixir -tuoksuun, ja se on aivan liian kallista (eikä sitä myöskään löydy lähes mistään enää).

8. Jos paras ystäväsi alkaisi iskeä ihastuksesi kohdetta, vaikka tietäisi tunteistasi, kuinka reagoisit?
- Juttelisin asiasta hänen kanssaan ja luultavasti antaisin hänelle tilaa ja yrittäisin itse unohtaa ihastukseni, sillä minä ihastun nopeasti ja helposti, hän ei.

9. Suosittele hyvää viiniä tai muuta alkoholijuomaa! Mikäli et juo, suosittele jotakin erikoista limonadia tai vastaavaa.
- Itse asiassa juon viinejä kyllä, mutta haluan silti suositella viinimarjanlehtikuohujuomaa! (Ainakin Ruohonjuuri myy tätä kuohuviinipullon näköisissä pulloissa) Valkoviineistä eräs kokeilemisen arvoinen on Wolfberger (W)³ (Ranska, Alsace).

10. Mainitse pari biisiä, jotka ovat olleet elämässäsi suuressa osassa tai aiheuttaneet mielettömiä emotionaalisia tiloja!
- Näitä on aivan järjetön määrä. Alla olevat ovat ehkä edustavin otanta tällaisten biisien top kympistä.
Verdi - Aida (erityisesti alkusoitto)
The Cranberries - Daffodil Lament
Scandinavian Music Group - Liikaset

11. Minkälaisesta aiheesta toivoisit minun kirjoittavan Shadow Selves -blogiin?
- Haluaisin nähdä upeita kuvia (kuten tähänkin asti) erityisesti fantasiameikeistä, sekä lukea ajatuksistasi kuvien takana. :) Myös tutoriaalit coolien meikkien tekemiseen olisivat mielenkiintoisia.

3. They must also create 11 more questions to ask bloggers they have decided to tag. 

1. Valitse yksi minulle esitetyistä kysymyksistä ja vastaa siihen.
2. Miten nykyiset tulevaisuudenhaaveesi poikkeavat lapsuuden unelmistasi?
3. Mikä on salaisin julkinen paheesi?
4. Mikä on lempikirjasi, ja miksi?
5. Kun päätät jotain, pysytkö yleensä päätöksessäsi, vai onko mielipiteesi muutettavissa?
6. Kerro muutama asia, joissa koet onnistuneesi viimeisten viiden vuoden aikana.
7. Mystiikka ja symbolit vai pelkistetty riisuttu kauneus?
8. Millainen olet kun suutut?
9. Mainitse viisi esinettä, joilla on jokin erityinen merkitys sinulle.
10. Jos sinulla olisi enemmän aikaa, mitä tekisit?
11. Koska olet viimeksi nauranut tikahtuaksesi, ja missä seurassa?

4. They must then choose 11 bloggers with less than 200 followers and tag them in their post.
- En seuraa noin montaa blogia, kaksi saa luvan riittää.
Radikaalia huolenpitoa
inah

5. These lucky bloggers must be told.
6. There's no tag backs.

2 kommenttia:

  1. Oii! Olipa mielenkiintoista lukea tämä. Kiitos, kun vastasit! (Also, tosi mahtava tuo uusi kysymyssettikin. ^^ ) Ei siis muuta kuin testaamaan suosituksiasi! :)

    VastaaPoista