torstai 8. syyskuuta 2011

Uusi koti

Reilu kuukausi sitten Nabla ja Tuudi kävivät hoidossa Annin luona, jotta sain muutettua kimpsuineni ja kampsuineni uuteen kotiin stressaamatta lintuja liikaa. Tuudi löysi elämänsä rakkauden suuren parven joukosta Cersasta, joka selvästi ymmärsi Tuudin sielunelämään paremmin kuin Nabla. Kun tuli aika kiivetä matkahäkkiin muuttoa varten, pari rapsutteli toisiaan vielä viimeiseen asti. Sääli, että Tuudia varten on muita suunnitelmia, sillä siitä ja Cersasta olisi tullut hieno pari.

Linnut, etenkään kakadupölyä levittävät yksilöt, eivät yleisesti ottaen ole hyvä ajatus yksiöön. Ilmanpuhdistin huriseekin pitkin päivää ja yötä, ja imuroinnin sekä pölyjen pyyhkimisen kanssa saa olla erityisen ahkera. Eiköhän tässä muutaman vuoden kuitenkin asustele.

Koti

Tipujen koti

Lintuharrastuksessa eivät projektit lopu kesken: Seuraavaksi on edessä lintupuun pystyttäminen alla olevaan nurkkaan nykyisen chlin tilalle ja tämän jälkeen haluaisin rakentaa uuden häkin. Uusi häkki olisi kapeampi ja pidempi, jolloin se istuisi asunnon pohjaratkaisuun paremmin ja olisi lisäksi pinta-alaltaan suurempi kuin nykyinen!

Lehtikorit, Sinuhe ja chili

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti